Skip to main content Skip to search

Poslovno svetovanje

Za vas skrbimo izkušeni svetovalci!

V podjetju KER FIN d.o.o. so stranke vedno na prvem mestu, saj je naš cilj z vami deliti vaš uspeh. Vse naše stranke so deležne strokovne pomoči, naši predani svetovalci pa se vsakemu podjetju individualno povsem posvetijo. V podjetju smo se usmerili predvsem na področje finančnega in poslovnega svetovanja za mala in srednje velika podjetja. Naša naloga je, da vam pomagamo uresničiti vaše želje in doseči zastavljene cilje tako, da vam na vsakem koraku nudimo nasvete, ki vas usmerjajo k sprejemanju pravih poslovnih in finančnih odločitev.

Naša želja je, da se vsaki stranki posvetimo individualno, ter da ji prisluhnemo, saj lahko le tako uberemo prave poti do hitre in zanesljive realizacije idej. Želimo sodelovanja tako z majhnimi kot večjimi strankami, saj je za nas pomembna prav vsaka ne glede na njeno razsežnost poslovanja. Zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo ter minimalne stroške storitev.

Pomagamo vam pri opredelitvi ter ovrednotenju poslovne priložnosti in za vas izdelamo poslovni načrt. Opravimo registracijo podjetja ali samostojnega podjetnika in vzpostavimo ter za vas opravljamo plačilni promet v podjetju. Pomagamo vam najeti kredit in pripraviti dokumentacijo, poskrbimo pa tudi za pripravo kompenzacije, asignacije in cesij. Svetujemo vam, kako lahko izboljšate vaše poslovno poslovanje in izdelamo analizo finančnega poslovanja. Opravljamo tudi storitve svetovanja za področje vavčerjev, svetovanje o naložbenem vlaganju ter pripravimo dokumentacijo s katero lahko sodelujete na razpisih za pridobivanje sredstev.